Pirkanmaan Tilausliikenne on tilausajoihin erikoistunut linja-autoalan yritys. Meihin luottavat niin yritykset kuin erilaiset yhteisötkin. Tarjoamme matkustamiseen hyvin varustellut bussit, pikkubussit ja taksit.

Monipuolinen tilausajokalustomme kattaa erikokoisten ryhmien tarpeet — lähtien 8 ja 16-25 matkustajan pikkubusseista aina 50-70 matkustajan linja-autoihin.


Luksusluokan linja-auto kuljettaa kerralla jopa 70 matkustajaa vaikkapa etelän lämpöön tai Lapin lumille. Yhdellä bussilla et kerralla isompaa porukkaa saa matkaan!

Lue lisää >>


Isot 46-70 matkustajan tilausbussimme ovat nykyaikaisia ja täyttävät uusimmat vaatimukset niin turvallisuuden kuin viihtyvyydenkin puolesta.

Lue lisää >>


Pienempien ryhmien tilausajot hoituvat sujuvasti 16-25 matkustajan pikkubusseillamme tai 8-9 matkustajan tilatakseillamme.

Lue lisää >>


Yritysten asiakastilaisuuksiin ja vieraiden kuljetuksiin tarjoamme tyylikkäät kuljetusratkaisut niin pienille kuin isoillekin ryhmille.

Lue lisää >>


Vuokraa 8 hengen minibussi (Oma kuljettaja).

Lue lisää >>

Pienempiin kuljetuksiin vuokraamme myös henkilöautoa.

Lue lisää >>

Joustava ja monipuolinen palvelumme takaa juuri sinulle sopivan matkustusvaihtoehdon. Voit nauttia kyydistämme iloisin mielin!