Menu

Tervetuloa linja-autonkuljettajaksi kehittyvään ja kasvavaan perheyritykseemme

Yrittäjä-toimitusjohtaja Pertti Johansson luotsaa perinteikästä perheyritystä Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:tä. Yritys laajenee vauhdilla Tampereen seudun joukkoliikenteen (Nysse) toimijana. – Nyt tarvitsemme hyviä tyyppejä linja-autonkuljettajiksi, joille on luvassa vakituiset pestit.

Pirkanmaan Tilausliikenne Oy on kasvunälkäinen perheyritys. Yrittäjä-toimitusjohtaja Pertti Johansson tiimeineen on tehnyt uuden aluevaltauksen Tampereen seudun joukkoliikenteen (Nysse) reittiliikenteen toteuttajana.

Johanssonien perheyrityksellä on jo pitkät ja kannustavat perinteet. Toiminta käynnistyi vuonna 1997 Liikennöinti Veljekset Johansson -nimellä. Toiminnan laajennettua ja monipuolistuttua yrityksen nimi vaihtui vuonna 2004 nykyiseksi Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:ksi.

– Olemme kasvuhakuinen yritys. Meillä on kannustavat kokemukset Tampereen seudun joukkoliikenteen kilpailutetuista linjoista. Olemme pärjänneet kilpailutuksissa hyvin. Haluamme kehittyä ja varttua nimenomaan tällä saralla, Johansson linjaa.

Ylöjärveläisyrittäjä satsaa laatuun. Johansson on hankkinut Tampereen seudun joukkoliikenteen linjoja varten täysin uuden ja modernin ajokaluston. Nyssen väreissä liikennöivät Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n bussit ovat uutuuttaan hehkuvia ja viimeistä huutoa olevia Scanioita ja Volvoja.

– Meillä on Pirkanmaan paras paikallisbussikalusto, Johansson kiteyttää faktan

– Kristallisoituneena kärkiajatuksenamme on, että automme ovat käyttövarmoja. Kuljettajalla on oltava hyvät työolosuhteet. Modernin bussien turvaohjaamot ovatkin kuin pikkuruisia kodikkaita toimistoja. Asiakkaat eli matkustajat ovat kuninkaita, työnantajiamme. Pidämme huolen siitä, että autot ovat siistejä.

Pertti Johansson arvostaa motivoitunutta ja ahkeraa henkilökuntaansa.

– Olemme sanan varsinaisessa tarkoituksessa joukkuetoimijoita, yhteen hiileen voimakkaasti puhaltava tiimi, hän kuvaa.

– Nyt tarvitsemme kasvavaan joukkomme uusia, sitoutuneita, tunnollisia ja toimeliaita linja-autonkuljettajia. Palkkaamme niin valmiita konkareita kuin vasta alalle tulevia noviiseja. Järjestämme tarvittaessa hyvän koulutuksen. Myös oppisopimusjärjestelmä on hyödynnettävissä.

– Tervetuloa kasvavaan ja menestyvään joukkoomme! Pertti Johansson toivottaa.

Lue lisää työpaikoista ja kouluttautumismahdollisuuksista >>

Juttu ja kuvat Matti Pulkkinen

Kommentit on suljettu